Vacature Customer Service Medewerker

Wij zijn Josephine & Co.
We breken de ongeschreven regel dat een vrouw nooit vertelt hoe oud ze is, omdat leeftijd ook maar een getal is: wij zijn van 1994. Oud genoeg om ons zelfverzekerd te voelen over wie we zijn - jong genoeg om te buigen, bijsturen, groeien en daar een hoop lol aan te beleven. Wij zijn trotse Hollanders, begonnen in Utrecht met het vervullen van de wensen - en het vullen van de kledingkast - van vrouwen die geen zin hadden om te kiezen tussen stijvol of sportief, en zich liever kleden in een strakke mix van beiden. We groeiden langzaam maar zeker, en toen de tijd rijp was verhuisden we collectie & kantoor naar Driebergen. Maar de stad zat nog steeds in ons bloed, we leven en ademen urban cool. Gedreven door ambitie en een groeiende schare fans spreidden we onze vleugels nog een beetje wijder en landden in ons huidige nest cq hoofdkantoor, gevestigd in Amsterdam
De Houthavens;  bruisend, borrelend en volop in ontwikkeling.  Als er één locatie is die onze ontwikkeling als merk perfect weerspiegelt, dan is het dit gebied wel! Bruisend, levendig en altijd in ontwikkeling - creativiteit en architectonische perfectie met de rauwe, rafelige randjes van een grootstedelijk grensgebied. Dat zijn wij. 100%.
Heb jij zin om ons kleine gedreven hands-on team te versterken, dan hebben wij misschien een leuke vacature als Customer service medewerker ( 16 uur per week) voor jou.
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle klanten. En met wie krijg je dan te maken? Dit zijn nationale en internationale dealers en consumenten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de telefonische ondersteuning van alle klanten en voor een juiste afhandeling van nabestellingen, retouren en klachten. Daarnaast zorg je ervoor dat alle orders correct en op tijd worden ingevoerd en afgehandeld en draag je zorg voor een juiste voorraadadministratie.
Wat verwachtten wij van jou?
Een goede commerciële instelling en werkervaring. Daarnaast is het van belang dat je goed overweg kan met Office, en beschikt over klantgerichte communicatieve vaardigheden. Omdat je in aanraking komt met zowel nationale als internationale dealers is het ook belangrijk dat je naast de Nederlandse ook de Engelse (en liefst ook de Duitse) taal beheerst. Oh ja en het is een pré als je in of in de directe omgeving van Amsterdam woont.
Wat bieden wij jou:
  • Een markt conform salaris
  • Informele werkplek 
  • Dynamische werkomgeving in de Houthavens van Amsterdam
  • 16 uur per week
Heb jij zin in deze Job, reageer dan alsjeblieft binnen 2 weken en stuur een mail aan harold@bluedenimlodge.nl
Wij nemen dan je sollicitatie vertrouwelijk in behandeling.
Liefs,
Het Josephine & Co team